Servicii

Servicii RADA instal

Serviciile noastre sunt certificate de instituții recunoscute internațional și se ridică la standardele europene de calitate și de performanță, prin echipele de profesioniști specializați pe domenii multiple de activitate, prin echipamentele de lucru verificate și calibrate/testate periodic, prin produsele de calitate folosite, cât și prin soluțiile personalizate oferite clienților în funcție de nevoile lor individuale.

Certificări Germania

pentru lucrări de climatizare, încălzire, ventilație, electric

Certificări România

încălzire, incendiu, climatizare, ventilație


Certificari UE

frig/climatizare

Certificari TUV ISO și personal calificat

Ne alegem cu atenție furnizorii de echipamente și de materii prime, astfel încât să oferim soluții folosind materiale de cea mai bună calitate, să asigurăm bunul parcurs al activităților de montaj, dar și pentru a eficientiza costurile de intervenție ulterioară la echipamentele deja instalate. Ne adresăm firmelor de producție și spațiilor logistice de pe piața europeană ce dețin hale industriale, proprietarilor și dezvoltatorilor de spații mari, firmelor de construcții – pentru colaborări în antrepriză, și celor de instalații - pentru colaborări în subantrepriză.

Testimoniale

 • Colaborarea cu RADA instal a fost inițiată la începutul anului 2018 din dorința noastră de a asigura angajaților proprii condiții optime de muncă. Reprezentanții RADA instal ne-au furnizat sfaturi, soluții, echipamente, adecvate conditiilor din fabricile noastre. Am apreciat în mod deosebit respectarea termenelor de predare, cât și amabilitatea, disponibilitatea și profesionalismul angajaților.
  Henkel Romania Operations SRL
 • Putem recomanda RADA instal ca fiind o companie de profesionisti ce respecta intotdeauna si intocmai intelegerile contractuale. Pe toata durata colaborarii noastre s-au dezvoltat relatii de colaborare profesionale, RADA instal fiind un partener important in proiectele pe care le desfasuram. Respectarea termenilor contractuali, a conditiilor de calitate precum si relatiile stabile si de lunga durata, recomanda RADA instal ca fiind un furnizor de incredere pentru sisteme de incalzire, climatizare si ventilatie.
  Sagex Construct SRH
 • RADA instal este partener Lindab oficial din anul 2008, an in care am inregistrat prima tranzactie in sistemul ERP. Scrise sau doar impartasite tacit, ne aduc impreuna aceleasi valori pentru a transforma un parteneriat sec intr-unul de succes. Am depasit impreuna toate sincopele proiectelor derulate pentru clienti mari si mici si am invatat sa ne bazam intotdeauna unii pe ceilalti. Iar clientii sunt multumiti 100% de rezultatul muncii noastre si ne recomanda si altora.
  Catalin Petca
  Director Vanzari Ventilatii Lindab

Consultanță

Oferim clienților noștri consultanță și suport dedicat pentru nevoile lor personalizate. Ne orientăm în funcție de dorințele lor pentru a le oferi soluția cea mai eficientă.

Serviciile noastre sunt disponibile în spațiul European vorbitor de limba germană, engleză și italiană, iar în comunicarea cu clienții noștri mizăm pe adaptabilitate la cerințele lor, oferind, în același timp, soluțiile tehnice recomandate de fiecare situație în parte.

Management de proiect

Tratăm cu competență, diligență și responsabilitate proiectele clienților noștri, în toate fazele: planificare, instalare, suport și mentenanță integrată a sistemelor de încălzire, climatizare și ventilație, întotdeauna optimizate pentru nevoile lor individuale.

Asigurăm, prin experiența noastră și a inginerilor noștri, bunul mers al proiectelor, în fiecare etapă, de la consultanță, proiectare, montaj și punere în funcțiune, până la garanție și service.

Managementul de șantier implică o comunicare strânsă cu celelalte firme contractoare de pe șantier, supervizarea permanentă a bunului mers al lucrărilor, respectarea normelor din domeniu, eventuale semnalizări necesare, cât și asigurarea condițiilor de lucru optime la locul de muncă (curățenie, training și respectarea normelor de sănătate și securitate în muncă.

Închiriere echipamente, inclusiv suport tehnic

Oferim clienților noștri posibilitatea de a închiria echipamentul necesar pentru încălzire, răcire sau ventilație, punând la dispoziție instrumentele necesare atât pentru încălzirea sau răcirea unui cort de evenimente sau a unei hale, cât și sisteme de încălzire sau uscare pe un șantier.

Echipamentele pe care închiriem acoperă o gamă vastă de puteri. Ele pot fi operate pentu încălzirea rapidă a unei hale, pentru uscarea rapida a unei construcții noi sau pentru crearea unui climat optim de lucru sau de relaxare în spații interioare.

Serviciul nostru de închiriere oferă clienților cu activități sezoniere beneficiile directe ale deținerii și utilizării punctuale a unui sistem de încălzire, răcire sau ventilație, la un cost optim și fără investiția unei achiziții permanente. Împreuna cu serviciul de închiriere, oferim și suportul tehnic pentru alegerea soluției potrivite pentru nevoi customizate. Echipa noastră de specialiști service oferă suport dedicat pe întreaga perioadă a contractului de închiriere a echipamentelor.

Proiectare sisteme HVAC

Suntem convinși că un proiect de succes începe de pe hartie. Acesta este motivul pentru care lucrăm cu softuri de top pentru proiectarea tuturor instalațiilor.

In activitatea noastră, apelăm la cunoștințele echipei noastre și, deopotrivă, colaborăm îndeaproape cu specialiști din firme partenere din întreaga Europa, care ne ajută cu sugestii și sfaturi astfel încât propunerea, respectiv proiectul prezentat dumneavoastră să respecte cerințele de eficiență europene, dar și solicitările dumneavoastră particulare.

Comercializare produse HVAC

Colegii noștri din departamentul comercial vă ajută să găsiți și să receptionați comenzile dumneavoastră în cel mai scurt timp și, cel mai important, în stare perfectă de funcționare.

Fie că doriți transportul la o anumită destinație sau condiții speciale de plată, firma noastră vă oferă suportul pentru ca investiția dumneavoastră să fie un succes.

Montaj/Instalare/Punere în funcțiune/Service/Mentenanță

Montajul corespunzător și în concordanță cu normele europene în vigoare, instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor, service-ul ulterior, dar și mentenanța permanentă a întregului sistem sunt calea sigura pentru a avea o functionare perfecta si de lungă durată a echipamentului dumneavoastră.

În acest sens, RADA instal investește, atât în școlarizarea periodică a personalului său, cât și în sculele și echipamentele necesare desfășurării acestor operatiuni.

Managementul de șantier

Managementul de șantier implică o comunicare strânsă cu celelalte firme contractoare de pe șantier, supervizarea permanentă a bunului mers al lucrărilor, respectarea normelor din domeniu, eventuale semnalizări necesare, cât și asigurarea condițiilor de lucru optime la locul de muncă (curățenie, training și respectarea normelor de sănătate și securitate în muncă.

Just in time: punctualitate și flexibilitate

Ne recomandă flexibilitatea unei firme de dimensiuni medii (15-20 persoane), datorate implicării directe și dedicate a acționarilor afacerii în toate procesele interne și în proiectele dezvoltate pentru clienți.

Ne adaptăm nevoilor individuale ale clienților si prin contractarea de firme partenere pentru lucrări mai ample.

Punctualitatea și disciplina sunt valori de bază în cultura noastră organizațională, astfel, oferim un timp de livrare a proiectelor optim si realist, o comunicare transparentă și o implementare eficientă din punct de vedere al costurilor pentru client.

Eficiență și educație

Investim în permanență în trainingul angajaților noștri, asigurându-le cele mai bune condiții de pregătire și calificare.

Curiozitatea și dorința de a asigura întotdeauna o experiență valoroasă pentru client ne face să alocăm o parte însemnată din activitatea noastră dezvoltării și alinierii la inovația tehnologică (în prezent utilizăm pentru proiectare software-urile specifice diferitelor activități din portofoliul nostru).

Echipa noastră de personal TESA are diplomele, certificările și cunoștințele necesare gestiunii optime a proiectelor clienților noștri, în timp ce echipa noastră de montaj beneficiază de școlarizare permanentă, cât și de scule și echipamente de lucru de calitate.

Partenerii si furnizorii nostri