Chillere și Rooftop-uri

Unitățile de răcire și încălzire oferă confort fiabil și performanță la temperaturi potrivite, umiditate și calitatea aerului la costuri minime și cel mai mic impact asupra mediului.

Chillere răcite cu aer sunt proiectate pentru o gamă largă de aplicații de răcire pentru confort și procese, cu capacitate de răcire de 20 kW sau de peste 10.000 kW.

Chillere răcite cu apă variază între 50 și 14000 kW și prezintă o varietate de modele și opțiuni pentru a furniza soluțiile adecvate cerințelor dumneavoastră specifice.

- Chillere cu compresor scroll și răcite cu aer sau apă oferă ușurință în instalare și eficiență operațională maximă. Acestea se potrivesc ușor și rapid în majoritatea planurilor de clădiri, ceea ce le face alegerea ideală pentru adaptare tehnică sau noi modele de clădiri.

- Chillere cu compresor cu șurub și răcite cu aer sau apă sunt proiectate pentru a reduce costurile dumneavoastră totale. Acestea oferă costuri mai mici pe durata de viață și fiabilitate la cel mai avansat nivel din industrie prin simplitatea proiectării. Dispozitivele adaptive de comandă și control oferă performanță de neegalat în condiții extreme.

- Chillere cu compresor centrifugal cu mare viteză răcite cu aer sau apă combină eficiența extremă, un agent frigorific cu o valoare <1 GWP (potențial de încălzire globală), alături de un grad mare de fiabilitate.

Chillerele pot suporta aplicații HVAC atunci când sunt utilizate împreună cu echipamente de tratare a aerului. Împreună, acestea oferă o răcire fiabilă a spațiului în cazul în care este nevoie de o capacitate suplimentară de răcire sau în cazul în care centrala se defectează sau sunt necesare lucrări de întreținere.

Chillerele cu pompă de căldură pot fi utilizate atât pentru aplicații de încălzire, cât și de răcire într-o singură unitate, reducând semnificativ amprenta unui proiect.

Prin adăugarea unei unități de tratare a aerului, pompele de căldură devin încălzitoare sau aparate de climatizare a spațiului eficiente, asigurând un aer uscat, cald sau rece.