Servicii RADA instal

Prin expertiza noastră și a partenerilor noștri din Europa, oferim sisteme complete de încălzire, răcire și ventilație pentru toate tipurile de aplicații în calitate de antreprenor general sau subcontractor pe specialități. Portofoliul nostru de servicii include proiectare și montaj de echipamente și sisteme de tratare a aerului, încălzire, climatizare, filtrare, umidificare sau dezumidificare pentru spații de producție, spații de birouri, laboratoare, hale industriale, spații expozitionale, săli de evenimente, spații rezidențiale, depozite, spații comerciale, săli de sport.

Climatizarea spațiilor Proiectare și Execuție

Climatizarea spațiilor, indiferent că sunt industriale, de lucru sau rezidentiale, înseamnă confort. Iar când vorbim despre confort , ne referim la medii stabile, ferite de fluctații de temperatură, fara curenti de aer deranjanti ce pot avea efecte nedorite. Proiectăm și instalăm sisteme de încălzire, climatizare și ventilație pentru reducerea gradului de imprevizibilitate a temperaturii și protejarea spațiilor interioare și a oamenilor care locuiesc sau lucrează în ele sau a bunurilor pe care le conțin.

Rada Instal se îngrijește de calitatea si confortul experiențelor dumneavoastră de zi cu zi și vă pune la dispoziție climatul controlat si stabil în care procesele se desfășoară în deplină siguranță și în care viața decurge într-un ambient plăcut și sănătos.

Ne alegem cu atenție furnizorii de echipamente și de materii prime, astfel încât să oferim soluții folosind materiale de cea mai bună calitate, să asigurăm bunul parcurs al activităților de montaj și execuție, dar și pentru a eficientiza costurile de intervenție ulterioară sau de mentenanță.

Management de proiect

Tratăm cu competență, diligență și responsabilitate proiectele clienților noștri, în toate fazele: planificare, instalare, suport și mentenanță integrată a sistemelor de încălzire, climatizare și ventilație, întotdeauna optimizate pentru nevoile dumneavoastră .

Asigurăm, prin experiența noastră și a inginerilor noștri, bunul mers al proiectelor, în fiecare etapă, de la consultanță, proiectare, montaj și punere în funcțiune, până la garanție și service.

Managementul de șantier implică o comunicare strânsă cu celelalte firme contractoare de pe șantier, supervizarea permanentă a bunului mers al lucrărilor, respectarea normelor din domeniu, eventuale semnalizări necesare, cât și asigurarea condițiilor de lucru optime la locul de muncă (curățenie, training și respectarea normelor de sănătate și securitate în muncă).

Montaj/Instalare/Punere în funcțiune/Service/Mentenanță

Montajul corespunzător și în concordanță cu normele europene în vigoare, instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor, service-ul ulterior, dar și mentenanța permanentă a întregului sistem sunt calea sigura pentru a avea o funcționare de lungă durată a echipamentului dumneavoastră.

În acest sens, investim atât în școlarizarea periodică a personalului nostrum de montaj, cât și în sculele și echipamentele necesare desfășurării acestor operatiuni.

Partenerii si furnizorii nostri

Climatizare spatii mari

Climatizare spatii mari

Climatizare spatii mari

Climatizare spatii mari

Climatizare spatii mari

Climatizare spatii mari
Climatizare spatii mari