Tubulatură metalică

În cadrul produselor de ventilatie, colaboratorul nostru Lindab are soluții și sisteme care sunt eficiente energetic, ușor de instalat, bine documentate și agrementate. Portofoliul de produse include atât sisteme circulare, cât și rectangulare, plus o gamă largă de accesorii. Lindab Safe este o gamă completă de tubulatură circulară, fitinguri, amortizoare, piese t etc. Sistemul se bazează pe un sigiliu dublu din cauciuc EPDM, instalat din fabrică. Această etanșare face ca sistemul să fie rapid și ușor de montat. Sistemul este aprobat pentru clasa de etanșeitate D. Gama de produse acoperă o gamă largă de aplicații din cadrul industriei, confortului și ventilației industriale si rezidențiale.

În materiale speciale sau izolate, sistemul Safe poate fi utilizat și în medii cu cerințe extreme de igienă, cum ar fi camerele curate, spital și industria alimentară și a băuturilor.

  Gama rectangulară constă în conducte, fitinguri și amortizoare cu dimensiuni în conformitate cu SS-EN 1505, când altfel nu este specificat.

Produsele sunt livrate cu un profil de îmbinare montat la sfârșitul fiecărei tubulaturi și montaj. De asemenea, în fiecare livrare sunt furnizate mulaje pre-tăiate și o lungime adecvată de turnare.

Tubulaturile și componentele non-standard pot fi oferite la cerere.

Amortizoarele sunt instalate în echipamente de ventilație în diverse scopuri, cum ar fi: reglarea, oprirea, motorizarea, debitul constant și debitul variabil.

Contoarele sunt utilizate pentru a decide debitul de aer într-un sistem de tubulaturi.

Contoarele instalate permanent oferă o citire mai precisă decât ceea ce va oferi măsurarea cu echipamentele de măsurare portabile și puteți, de asemenea, să supraveghezi continuu sistemul.

Gama Transfer oferă un sistem de tubulaturi circulare cu cleme de tensiune pentru asamblare și demontare rapidă.

Sistemul este furnizat standard cu cleme cu dimensiuni de la 80 mm până la 500 mm și cu flanșe, tip FL, în dimensiuni între 560 mm și ø 900 mm. La cerere, dimensiunile sub 500 mm pot fi livrate cu flanșe.

Sistemul de tubulaturi transfer este potrivit pentru transportul particulelor de la prelucrarea lemnului, ventilație confortabilă, sisteme de extracție pentru un mediu de lucru mai bun,tăietori cu plasmă și instalații de ventilație special concepute, unde aveți cerințe suplimentare de formă, curățare, culoare și aspect.

Soluțiile acustice includ un program complet de amortizoare pentru o climă interioară liniștită și confortabilă.

Produsele includ atenuatoare de zgomot drepte, curbate și cu o construcție scăzută, care se potrivesc perfect pentru orice, de la medii blânde, moderate până la mai agresive.

Soluțiile acustice Lindab sunt alegerea optimă atunci când căutați echilibrul perfect de dimensiuni, consum de energie și reducere a sunetului.

Lindab Protect este gama de sisteme de protecție împotriva incendiilor pentru ventilație, oferind o mai mare siguranță în sistemele de ventilație.

Soluțiile sunt dezvoltate pentru a proteja proprietatea și a salva vieți.