Misiune

Misiunea noastră este să înțelegem nevoile clienților nostri și să îi sprijinim să își atingă potentialul maxim, să oferim consultanța și soluțiile optime în proiectele lor.

Valorile noastre

Colaborare

Lucrăm împreună, discutăm, ascultăm și ne ajutăm unii pe ceilalți. Astfel vom avea rezultate mult mai bune, vom crea un mediu de bună înțelegere, respect și încredere. Suntem flexibili și încurajăm diversitatea, iar împreună cu toți colegii, partenerii și clienții nostri vom reuși mult mai mult decât individual.


Învățare

Suntem dornici să învățăm. Prin învățare cunoaștem progresul personal și învățăm din experiențe, educație și împărtășirea cunoștințelor. Învățarea și curiozitatea ne ajută să inovăm, să ne actualizăm cu noutățile tehnologice și reglemetările din domeniu pentru a oferi soluțiile optime clienților nostri.


Responsabilitate

Acționăm în mod responsabil. Dacă ne asumăm responsabilitatea acțiunilor noastre, vom face schimbări semnificative. Individual sau în echipă, ne asumăm deciziile pe care le luăm și suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre. Cu responsabilitate și profesionalism susținem afaceri durabile.

Competență

Ne susținem și ne dezvoltăm activitatea prin continuă achiziție de personal calificat și competent și optimizare constantă a calității proceselor executate pentru clienții noștri. Ne focusăm pe furnizarea celor mai fiabile experiențe pentru nevoi nișate, apelând la expertiza vastă a angajaților noștri, pe aportul calitativ susținut de partenerii noștri, și pe utilizarea celor mai noi tehnici în domeniu.

Dezvoltare permanentă

Din 2018, am investit în extinderea portofoliului de servicii, adăugând ofertei noastre sistemele de stingere incediu și sistemele de automatizare pentru domeniul HVAC.
Implicarea acționarilor pentru a crea și dezvolta o afacere sustenabilă, axată pe furnizarea în spațiul European de servicii calitative de proiectare, consultanță și montaj, adaptate tipurilor de construcții din ziua de azi, se reflectă și în cultura organizațională a firmei.

Competență demonstrată
în întreaga europa

Ne susținem și ne dezvoltăm activitatea prin continuă achiziție de personal calificat și competent și optimizare constantă a calității proceselor executate pentru clienții noștri.

Ne focusăm pe furnizarea celor mai fiabile experiențe pentru nevoi nișate, apelând la expertiza vastă a angajaților noștri, bazându-ne pe aportul calitativ susținut al partenerilor noștri și pe utilizarea inovatiilor tehnice care apar în domeniul instalațiilor.

Partenerii si furnizorii nostri

Generator aer cald

Generator aer cald

Generator aer cald

Generator aer cald

Generator aer cald

Generator aer cald
Generator aer cald
English EN German DE Italian IT Romanian RO