RADA instal furnizează soluții de ventilație industrială, climatizare, încălzire din 2006. Echipa noastră de ingineri de proiectare a ventilației, alături de producătorii de echipamente și instalatori, lucrează împreună pentru a oferi servicii complete la cheie. Echipa noastră va prelua proiectul dumneavoastră de la început până la punerea în funcțiune, va oferi instructajul personalului dumneavoastră pentru mentenanța echipamentelor montate și asistență activă în perioada de garanție.

Design & Vânzare
Biroul nostru de soluții tehnice și vânzări se află în com. Mogoșoaia, Ilfov, însă suntem întotdeauna gata să vă vizităm fabrica sau spatiul industrial și să vă evaluăm nevoile de climatizare în persoană. Echipa noastră se va asigura că veți avea soluția potrivită pentru unitatea dumneavoastră.
Ce este important pentru noi?
Credem că este important ca toată lumea să înțeleagă nevoia de ventilație și, prin urmare, își asumă responsabilitatea pentru un sistem de ventilație bun în interior. Ventilația este furnizarea de aer proaspăt, mai puțin umed și curat în zonă, înlocuind astfel aerul uzat, viciat și umed. Ventilația este absolut necesară, deoarece activitățile în spații prost ventilate este dăunătoare sănătății. Asadar, ventilația asigură un climat sănătos și echilibrat în interior necesar pentru a crea condiții optime de viață.
Dezvoltare permanentă
Din 2018 am investit în extinderea portofoliului de servicii, adăugând ofertei noastre sistemele de stingere incediu și sistemele de automatizare pentru domeniul HVAC. Implicarea acționarilor pentru a crea și dezvolta o afacere sustenabilă, axată pe furnizarea în spațiul European de servicii calitative de proiectare, consultanță și montaj, adaptate tipurilor de construcții actuale, se reflectă și în cultura organizațională a firmei.
Competență demonstrată în întreaga Europă
Ne susținem și ne dezvoltăm activitatea prin continuă achiziție de personal calificat și competent alături de optimizare constantă a calității proceselor executate pentru clienții noștri. Ne focusăm pe furnizarea celor mai fiabile experiențe pentru nevoi nișate, apelând la expertiza vastă a angajaților noștri, bazându-ne pe aportul calitativ susținut al partenerilor noștri și pe utilizarea inovatiilor tehnice care apar în domeniul instalațiilor.
Descoperiti avantajele noastre

Viteză

Avantajul nostru major este capacitatea noastră de răspuns. Vă vom răspunde la întrebări în cel mai scurt timp posibil și vă vom ajuta la rezolvarea oricăror probleme pe care le aveți.

Fiabilitate

Ne desfășurăm munca într-o manieră de calitate și în timpul convenit, în conformitate cu acordurile și așteptările clientului.

Experienţă

Avem experiență de lungă durată, lucrând în domeniul instalațiilor industriale În ultimii ani, am fost prezenți și pe piețele din UK, Irlanda, Germania, Austria.

Independenţă

Folosim propriile noastre vehicule și instrumente de lucru avansate, care ne oferă flexibilitate și independență maximă.


Misiune

Misiunea noastră este să înțelegem nevoile clienților nostri și să îi sprijinim să își atingă potentialul maxim, să oferim consultanța și soluțiile optime în proiectele lor.

Valorile noastre

Colaborare

Lucrăm împreună, discutăm, ascultăm și ne ajutăm unii pe ceilalți. Astfel vom avea rezultate mult mai bune, vom crea un mediu de bună înțelegere, respect și încredere. Suntem flexibili și încurajăm diversitatea, iar împreună cu toți colegii, partenerii și clienții nostri vom reuși mult mai mult decât individual.


Învățare

Suntem dornici să învățăm. Prin învățare cunoaștem progresul personal și învățăm din experiențe, educație și împărtășirea cunoștințelor. Învățarea și curiozitatea ne ajută să inovăm, să ne actualizăm cu noutățile tehnologice și reglemetările din domeniu pentru a oferi soluțiile optime clienților nostri.


Responsabilitate

Acționăm în mod responsabil. Dacă ne asumăm responsabilitatea acțiunilor noastre, vom face schimbări semnificative. Individual sau în echipă, ne asumăm deciziile pe care le luăm și suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre. Cu responsabilitate și profesionalism susținem afaceri durabile.

Competență

Ne susținem și ne dezvoltăm activitatea prin continuă achiziție de personal calificat și competent și optimizare constantă a calității proceselor executate pentru clienții noștri. Ne focusăm pe furnizarea celor mai fiabile experiențe pentru nevoi nișate, apelând la expertiza vastă a angajaților noștri, pe aportul calitativ susținut de partenerii noștri, și pe utilizarea celor mai noi tehnici în domeniu.

Partenerii si furnizorii nostri

Generator aer cald

Generator aer cald

Generator aer cald

Generator aer cald

Generator aer cald

Generator aer cald
Generator aer cald